وزارت خارجه هند و وزارت دفاع حکومت سرپرست اعلام کردند که ادعای پاکستان مبنی بر برخورد موشک هند به داخل خاک افغانستان «بیاساس» است و حقیقت ندارد.
ویکرم میسری، معاون وزارت خارجه هند امروز (شنبه، ۱۰ می) در یک نشست خبری این ادعا را که صبح امروز از سوی سخنگوی ارتش پاکستان مطرح شده بود، رد کرد و آنرا یک ادعای «مسخره» خواند.
همزمان با این، سخنگوی وزارت دفاع امارت اسلامی نیز تلویحا تایید کرد که چنین ادعایی حقیقت ندارد. او به خامه پرس گفت که «در افغانستان امن و امنیت اس. هیچ اتفاقی رخ نداده است.»
گفتنی است که احمد شریف چودری، سخنگوی ارتش پاکستان پیشتر ادعا کرده بود که یکی از موشکهای شلیکشده توسط هند به خاک افغانستان اصابت کرده است.
این ادعا امروز (شنبه، ۱۰ می) در حالی مطرح شد که روابط میان دو قدرت هستهای آسیای جنوبی به دلیل حملات اخیر موشکی و هوایی به شدت متشنج شده است.
سخنگوی ارتش پاکستان این اقدام را «بسیار خطرناک» و بخشی از تلاش هند برای «بیثباتسازی منطقه» توصیف کرد و همچنین افزود که هند با موشک و پهپاد به سه پایگاه هوایی کلیدی پاکستان، از جمله نورخان، شورکوت و مرید نیز حمله کرده است.


