خانهافغانستانرهایی نزدیک به ۶۰ مهاجر افغان از زندان‌های پاکستان و بازگشت به...

رهایی نزدیک به ۶۰ مهاجر افغان از زندان‌های پاکستان و بازگشت به کشور

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان اعلام کرد که ۵۸ تن از شهروندان افغان که در زندان‌های پاکستان به‌سر می‌بردند، آزاد شده و به کشور بازگشتند

بر بنیاد معلومات کمیته ثبت و استقبال در آمریت سرحدی سپین‌بولدک، این مهاجران در بخش‌های مختلف کشور پاکستان توسط نهادهای امنیتی بازداشت شده بودند دیروز ( چهارشنبه، 10 ثور ) آزاد و پس از اخراج از پاکستان دوباره وارد افغانستان شدند.

به گفته مسوولان مدت بازداشت این افراد از یک تا پنج روز متغیر بوده است.

مسوولان افزوند که پس از طی مراحل ثبت، بررسی‌های ابتدایی و دریافت کمک‌های بشردوستانه، این افراد به مناطق اصلی اقامت‌شان انتقال یافتند.

از سوی هم مسوولان تصریح کردند که تلاش‌ها برای رهایی دیگر مهاجران افغان ادامه دارد و روند بازگشت اتباع کشور از زندان‌های خارجی، به‌ویژه در پاکستان، زیر نظر نهادهای مربوط دنبال می‌شود.

این درحالی است کهبا افزایش فشارها بر مهاجران افغان در پاکستان، موارد بازداشت و اخراج این افراد در ماه‌های اخیر شدت گرفته است. بسیاری از مهاجران به دلیل نداشتن اسناد اقامت یا به‌صورت خودسر از سوی پولیس بازداشت می‌شوند.

افغانستان همواره خواستار برخورد انسانی و مبتنی بر حقوق مهاجران از سوی کشورهای میزبان بوده، اما چالش‌های حقوقی، امنیتی و اداری همچنان سد راه یک روند شفاف و انسانی در بازگشت مهاجران است.

نوشته های مرتبط

نظر دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- اعلانات بازرگانی -spot_img

مطالب دیگر