خانهجهاناعزام کارشناسان اروپایی به نایجریا در پی گسترش شیوع ابولا در افریقا

اعزام کارشناسان اروپایی به نایجریا در پی گسترش شیوع ابولا در افریقا

مرکز اروپایی پیشگیری و کنترول امراض (ECDC) از اعزام یک گروه کارشناسان به نایجریا خبر داده است؛ اقدامی که در واکنش به گسترش شیوع ابولا در چند کشور افریقایی و افزایش نگرانی‌ها در مورد مهار این بیماری انجام شده است.

این گروه قرار است با همکاری هیأت اتحادیه اروپا در ابوجا، به مقام‌های نایجریا در زمینه شناسایی موارد ابتلا، نظارت بر گسترش بیماری و تقویت اقدامات پیشگیرانه کمک کند. ردیابی افراد در تماس با بیماران، کنترول عفونت در مراکز صحی و آمادگی برای مقابله با موارد جدید، از جمله بخش‌های مهم فعالیت این کارشناسان خواهد بود.

گسترش ابولا به کشورهای دیگر در حالی ادامه دارد که جمهوری دموکراتیک کانگو همچنان کانون اصلی شیوع این بیماری به شمار می‌رود. شمار مبتلایان در این کشور از ۱۰ هزار نفر فراتر رفته و گزارش موارد ابتلا در کشورهای دیگر نیز نگرانی‌ها در مورد گسترش منطقه‌ای بیماری را افزایش داده است.


نایجریا چهارمین کشور افریقایی است که در جریان این شیوع موارد ابتلا به ابولا را گزارش کرده است. پیش از این نیز مرکز اروپایی پیشگیری و کنترول امراض، کارشناسان خود را برای کمک به مقابله با بحران به چند کشور افریقایی اعزام کرده بود.

در ماه می، گروهی از متخصصان این مرکز برای پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز کنترول امراض افریقا به منطقه اعزام شدند. همچنان، مأموریتی برای بررسی اقدامات غربالگری در میدان‌های هوایی جمهوری دموکراتیک کانگو و اوگاندا انجام شد و در ماه جون نیز کارشناسانی به سودان جنوبی فرستاده شدند.

در همین حال، وضعیت در کینیا نیز با گزارش موارد جدید ابتلا همراه بوده است. این کشور در ششم اکتوبر نخستین مورد ابولا را شناسایی کرد و پس از آن، آزمایش‌های لابراتواری ابتلای هشت نفر از افرادی را که با بیماران تماس داشتند، تأیید کرد. این افراد که علایم بیماری را نشان داده بودند، برای دریافت مراقبت‌های صحی به مرکز درمان ابولا در نایروبی منتقل شدند.
سازمان ملل متحد همچنان از پایان دوره قرنطین ۲۰ نفر دیگر از افرادی خبر داده است که در فهرست تماس‌های بیماران قرار داشتند.

با وجود گسترش بیماری در بخش‌هایی از افریقا، ارزیابی مرکز اروپایی پیشگیری و کنترول امراض نشان می‌دهد که خطر ابتلا برای شهروندان اروپایی همچنان بسیار پایین است.
این مرکز همچنان خطر ابتلا را برای افرادی که در مناطق متاثر از شیوع در کینیا و نایجریا زندگی می‌کنند یا به این مناطق سفر دارند، پایین ارزیابی کرده است.

نوشته های مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- اعلانات بازرگانی -spot_img

مطالب دیگر