خانهاردن ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده گرفت

اردن ریاست دوره ای شورای امنیت را بر عهده گرفت

اردن، نخستین روز از دو سال عضویت غیر دائم خود را در شورای امنیت سازمان ملل در حالی آغاز کرد که این شورا در حال بررسی درگیری‌ها در سوریه، سودان جنوبی، جمهوری آفریقای مرکزی و کشور مالی است.

اردن قرار است به چاد، شیلی، لیتوانی و نیجریه که اعضای جدید غیر دائم شورای امنیت هستند، بپیوندد و این عضویت تا 31 دسامبر 2015 میلادی خواهد بود.

این کشور به عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل در ماه ژانویه 2014، قرار است مساله انهدام تسلیحات شیمیایی سوریه، افزایش درگیری‌ها در سودان جنوبی و اوضاع در آفریقای مرکزی، کنگو و مالی و دارفور در سودان را مورد بررسی قرار دهد.

اردن به دنبال انصراف پادشاهی سعودی از عضویت غیردائم شورای امنیت در اوایل دسامبر 2013 میلادی توسط مجمع عمومی سازمان ملل برای عضویت غیر دائم این شورا انتخاب شد.

گفتنی است که پادشاهی سعودی عضویت خود را در اعتراض به ناکامی این شورا در خاتمه دادن به درگیری‌ها در سوریه و اقدام مناسب در مورد مساله صلح اسرائیل-فلسطین و سایر موارد در خاورمیانه لغو کرد.

نوشته های مرتبط

نظر دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- اعلانات بازرگانی -spot_img

مطالب دیگر