خانهافغانستانرییس جمهور غنی چهار مشاور جدید مقرر کرد

رییس جمهور غنی چهار مشاور جدید مقرر کرد

رییس جمهور افغانستان چهار مشاور جدید را در بخش‌های مختلف به تازه‌گی برای ریاست جمهوری برگزیده‌است.

محمد اشرف غنی بر بنیاد یک فرمان جمعه خان هم‌درد را به عنوان مشاور امنیتی، قطب‌الدین هلال را به عنوان مشاور صلح، اکرم خپلواک مشاور سیاسی و خالد فاروق را به حیث مشاور امور داخلی‌اش برگزیده‌است.

جمعه خان هم‌درد از ولایت بلخ است، پیش از این به عنوان والی بلخ، جوزجان و پکتیا کار کرده‌است.

قطب‌الدین هلال نیز در خوست به دنیا آمده و به حزب اسلامی گلبدین حکمتیار ارتباط دارد.

او خودش را برای انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته نیز نامزد کرده بود.

اکر خپلواک که به عنوان مشاور امور داخلی مقرر شده نیز پیش از این در پست وزیر سرحدات اقوام و قبایل و والی پکتیا کار کرده‌است.

خامه پرس
خامه پرس
خامه پرس یک منبع معتبر خبری و تحلیلی است که به نشر گزارش‌ها، مقالات، و تحلیل‌های بی‌طرفانه در مورد موضوعات ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی می‌پردازد. مطالبی که تحت نام "خامه پرس" منتشر می‌شوند، توسط هیات تحریر این رسانه آماده شده و شامل تازه‌ترین رویدادها، تحلیل‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است. هدف خامه پرس ارائه اطلاعات دقیق، موثق، بی‌طرف و به‌روز برای آگاهی‌بخشی به مخاطبان در سراسر جهان است.
نوشته های مرتبط

1 نظر

  1. محقق با مخالفت غیر موجه و غیر منطقی به امر رهیس جمهور راجع به تعین محمد طاهر زهیر که شخص پاک نفس تحصیل کرده لایق جوان است می خواهد در کشور مصدر خدمت شود.اما محقق مانع کار ویی   به صفت والی بامیان  غیر مستقیم میشود می خواهداز خودباین کار زور آزمایی و نمایشی یک شخصیت و دارای قدرت در دولت مطرح کندبه طرف داران خود در پارلمان دکتی کرده شما مخالفت کنید و همچنان در بامیان عده به دستور محقق دست به مخالفت های بیمورد زدند حامل و گرداننده ناآرامی محقق است به خاطر قدرت نمایی نمایشی  مجازی و کاذب به گفته برادر های پشتون من هم یک سری مطرح هستم. 
    اگر وضع حکومت داری به همین منوال پیش برود بعد ازین رهیس جمهوردر هر ولایت کسی را تعین کند باز یک محقق مانند دیگر پیداخواهد شودجلو کار حکومت را عمدی غیر منطقی بگیرد جامعه به سوی هرج و مرج میرود. حاکمیت نظام زیر سوال میرود باید به این کار های تحریک آمیز غیر منطقی مغرضانه ریاست جمهوری بر خورد جدی کند به حیث فرد اول مملکت حق دارد ورنه در آیندهای نه چندان دور اگر یک ولسوال را هم  تعین شود باید موافقه دارو دسته اشخاص حزب حاکم در منطقه گرفته شود بعدأ حاکم منطقه تعین گردد. طراح و بنیان گذاری این سیستم هرج ومرج محقق در کشور به دستور اجنبی ها خواهدبود. حتمی از طرف کدام کشور به محقق دکتی شده محقق می خواهد آنرا در جامعه به خواست بیگانگان در کشور ترویج دهد.
    خواهش از محترم رهیس جمهور این است جلو این خود سری های غیر منطقی نا موجه را عاجلا بگیرد ضرور نیست یک عده اشخاص  مغرض جلو کار همچو اشخاص تحصیل کرده لایق نیک نام که کمر خدمت بوطن را بسته کردند بگیرد و چند مغرض خواسته های شخصی بی مورد غیر قانونی و نمایشی خود را  با برگذاری تحصن وبر گذاری تظاهرت دکتی شده از جانب اجنبی مانع شود . حاجی صبور

نظر دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- اعلانات بازرگانی -spot_img

مطالب دیگر