مسوولان محلی ولایت سرپل می‌گویند که بیش از 80 تن از دانش‌آموزان دختر در ولسوالی سنچارک ولایت سرپل مسموم شدند.

محمد عمیر، ریس اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل روز دوشنبه، پانزدهم جوزا در یک نوار صوتی گفته است که در نتیجه این رویداد  در دو مکتب جداگانه به نام‌های آب کبود و فیض آباد  در ولسوالی سنچارک این ولایت بیش از 80 تن از دانش‌آموزان دختر صنوف ابتدایی و پاین تر از صنف ششم، روز گذشته مصموم شدند.   

منابع محلی نیز این خبر را تایید کرده و گفته اند که علایم چون اسهالی، استفراغ، سرگیجی، سوزش معده و نفس تنگی در نزد این شاگردان دیده شده است.

بر بنیاد گزارش‌ها 60 کودک در مکتب آب کبود و 17 کودک در مکتب نسوان فیض آباد مسموم شدند  در میان افراد که در این رویداد مسموم شدند چهار آموزگار زن نیز شامل مسموم شدگان بوده است .

وی افزوده است که هر دو مکتب  ابتدایی نزدیک  هم هستند و یکی پی دیگر مورد هدف قرار گرفته است.

آقای عمیر گفته است که دانش‌آموزان در اسرع وقت به شفاخانه منتقل شده اند و داکتران  وضعیت صحی آنان را  خوب عنوان کرده است و این رویداد تلفاتی در پی نداشته است.

چگونگی این رویداد تا هنوز به گونه واضح روشن نیست و هیچ فرد یا گروهی  وقوع این رویداد را تا اکنون به عهده نگرفته است.

پیش از این نیز  در یک رویداد مشابه در دانشگاه کابل ده  ها دانش‌آموز دختر مسموم شده بودند و راهی مراکز درمانی شدند و اما پس از روی کار آمدن امارت اسلامی این نخستین بار است همچو رویداد در مکاتب ابتدایی رخ داده است .