
مسوولان امارت اسلامی در ولایت ننگرهار میگویند که یک مرد در ولسوالی شینواری این ولایت پس از درگیری با خانوادهاش یک برادر و یک برادر زادهاش را با ضرب گلوله به قتل رساند و مادر و برادر دومیاش را نیز زخمی کرد.
فرماندهی امنیه امارت اسلامی در ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، یازدهم جوزا میگوید که این مرد خان محمد نام داشت و این رویداد روز گذشته در ساحه کانال بیستوهشتم ولسوالی شینواری ولایت ننگرهار رخ داده است.
به گفته منابع محلی ولایت ننگرهار این رویداد دقیق زمانی رخ داده است، که خان محمد پس از مشاجره لفظی و درگیری بر سر پول با ضرب گلوله برادر و برادر زاده اش را به قتل رساند و لحظاتی پس از آن مادر و برادر دوماش را نیز مجروح کرد.
مسوولان امارت اسلامی در ولایت ننگرهار میگویند که مجرم از ساحه موفق به فرار شده است و تحقیقات هر چی بیشتر در این زمینه ادامه دارد.
رویدادهای قتل و سایر جرایم همچو سرقت های مسلحانه اخیرا در برخی از ولایتهای کشور افزایش یافته است.
روز گذشته در یک رویداد مشابه در ولایت غور مردی پس ازمشاجره لفظی دامادش را به قتل رساند و سپس خودش توسط خواهر داماد کشته شد.
خصومتهای قومی و خانوادهگی در افغانستان هرازگاهی از شهروندان کشور قربانی میگیرد.