خانهافغانستانحمایت حزب کارگر استرالیا از اعتراضات اخیر بخاطر توقف نسل‌کشی هزاره‌ها

حمایت حزب کارگر استرالیا از اعتراضات اخیر بخاطر توقف نسل‌کشی هزاره‌ها

حزب کارگر استرالیا در کنفرانس سالانه ایالتی خود با حضور رهبر حزب، رییس پارلمان فدرال و صدراعظم دولت فدرال در ایالت کوئینزلند از دادخواهی و اعتراضات اخیر بخاطر توقف نسل‌کشی هزاره‌ها اعلام حمایت کرد.

این کنفرانس روز یک‌شنبه، ششم نوامبر برگزار شده بود که در قطعنامه‌ی آن به اتفاق آرا کشتار هزاره‌ها را محکوم کرده و خوستار توقف آن شده است.

حزب کارگر استرالیا از کمپاین «نسل‌کشی هزاره‌ها را متوقف کنید» حمایت کرده و با تاکید بر مطالبات هزاره‌ها در مورد تامین حقوق بشر از جهان خواسته تا از جان هزاره‌ها مجافظت کنند.

سرور دانش، رهبر حزب عدالت و آزادی ابن موقف دولت و حزب کارگر استرالیا را «یک نقطه‌ی عطف» دانسته و آنرا در راستای حمایت کشورها و نهادهای بین‌المللی در دادخواهی هزاره‌ها «مهم» خوانده است.

او در صفحه فیسبوک خود و صفحه حزب عدالت و آزادی نوشته است که «ما از این حرکت انسانی دولت و حزب کارگر استرالیا صمیمانه تقدیر و سپاس‌گزاری می‌کنیم.»

خامه پرس
خامه پرس
خامه پرس یک منبع معتبر خبری و تحلیلی است که به نشر گزارش‌ها، مقالات، و تحلیل‌های بی‌طرفانه در مورد موضوعات ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی می‌پردازد. مطالبی که تحت نام "خامه پرس" منتشر می‌شوند، توسط هیات تحریر این رسانه آماده شده و شامل تازه‌ترین رویدادها، تحلیل‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است. هدف خامه پرس ارائه اطلاعات دقیق، موثق، بی‌طرف و به‌روز برای آگاهی‌بخشی به مخاطبان در سراسر جهان است.
نوشته های مرتبط

نظر دهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

- اعلانات بازرگانی -spot_img

مطالب دیگر